Categorieën
CHEF'S SPECIALS
KARNIYARIK
GEVULDE AUBERGINE MET GEHAKT/TOMATEN/UI KRUIDEN/GESERVEERD MET RIJST
GRILLED KÖFTE
GRILLED KÖFTE MET SPECERIJEN / CHEDDARSAUS
SAÇ KAVURMA
PANNETJE MET RIJST / LAMSVLEES / PAPRIKA / GEKRUIDE TOMATENSAUS
CHEF’S STEAK
GEGRILDE STEAK VAN HET RUNDS RAS SALERS / CHEDDAR SAUS
Çökertme kebab
Vleesgerecht uit de turkse keuken met mals vlees die Julienne gesneden is op de friet, geserveerd met heerlijke look yoghurt en huisgemaakt tomaat-BBQsaus
Alexander Kebab (Iskender)
Dunne plakjes entrecote stukjes turkse brood, onder het vlees, warme tomaatsaus en gesmolte boter erover, geserveerd met romige yoghurt aan de zijkant
Tas kebabi
Een traditionele turkse stoofschotel met mals rundvlees, langzaam gegaard in een rijke tomaatensaus met ui wortel en kruiden geserveerd met smaakvolle rijst
